1. Kreu
  2. /
  3. Pagesat

Pagesat

Blerje Online

Paguaj Cash kur merr mallin

Kur të mbaroni porosinë tuaj, specifikoni metodën “Paguaj në Dorëzim”. Në këtë mënyrë pagesa kryhet nga ndërlidhësi pasi të keni marrë dhe pranuar produktin.

Transfertë Bankare

Ju mund të paguani nepërmjet Transfertës Bankare. Pasi të përfundoni proçesin e porosisë, zgjidhni metodën e pagesës “Transfertë Bankare” dhe pasi të porosisni produktet tuaja, ju shfaqen të dhënat e llogarisë bankare ku ju mund të transferoni shumën e produkteve të porositura, më pas ne proçesojmë me dërgimin e produkteve.

Pagesa nepërmjet Paypal – Kartë Debiti dhe Krediti.

Kur të mbaroni porosinë tuaj, zgjidhni metodën “Karte Banke – Paypal”. Në këtë mënyrë pagesa juaj mund të kryhet direkt nepërmjet kartës bankare (debiti ose krediti), duke marrë njoftimin direkt për shumën e paguar dhe mesazh konfirmimi nga ne për nisjen e dërgimit të produkteve të porosituara. *Rekomanduar

Për Dyqane

Për të formuar dhe marrë një faturë për llogarinë e specifikuar të kompanisë, zgjidhni mënyrën e pagesës “transfer bankar”. Menaxheri ynë i shitjeve do t’ju kontaktojë për të miratuar listën e artikujve dhe kushtet e dorëzimit dhe do t’ju dërgojë një kopje të faturës përmes postës elektronike.

Menu
Hap chatin