1. Kreu
  2. /
  3. Transporti

Transporti

Transporti brenda Shqipërisë dhe jashtë saj

Adivja ofron transport brenda për brenda Shqipërisë nepërmjet postës Albanian Courier. Në momentin që ju porosisni direkt nga website produktet që deshironi, ne ju kontaktojmë nepërmjet celularit për ta konfirmuar porosinë tuaj, më pas ne proçedojmë me dërgimin e produktit në adresën tuaj.

Çmimet brenda Shqipërisë:

  • Brenda për brenda Tiranës (deri në 2 kg) – 90 Lekë
  • Në të gjithë Shqipërinë (deri në 2 kg) – 125 Lekë

Çmimet Ndërkombetare:

  • Kosovë – € 4.5
  • Greqi – € 14
  • Vende të Bashkimit Evropian Ekspres – € 30
  • Amerikë & Kanada Ekspres – € 33

Koha e mbërritjes së porosisë zgjat nga 7 ditë deri në 14 ditë.

Shënime: Pagesa e produktit që blihet nuk kthehet, por produkti vetëm ndërrohet.
Për çdo kg shtesë, çmimi do të rritet me 25 Lekë.

Menu
Hap chatin